Vrolijke verjaardagsliedjes

Geen feest zonder muziek! Verjaardagsliedjes kunnen niet ontbreken als je een vrolijke feeststemming wilt garanderen op het kinderfeestje van je jarige zoon of dochter.

Iedereen weet dat de juiste muziek bepalend is voor de sfeer op een feestje. Maar waar haal je de juiste muziek vandaan voor een kinderfeestje?

Als je op zoek bent naar een cd met vrolijke verjaardagsliedjes, heb ik een tip voor je.

Kidsmarketeers heeft een heel leuk boekje uitgegeven met 22 feestelijke verjaardagsliedjes. In het boekje staan de teksten van alle liedjes uitgeschreven. Elke liedje is voorzien van een grappige, kleurrijke illustratie van Michiel de Boer.

De liedjes zijn te horen op de bijbehorende cd. Een vrolijke mengeling van bekende en minder bekende verjaardagsliedjes. Met klassiekers als “er is er een jarig”, “lang zal zij leven”, “happy birthday”, “hij leve hoog” en “o, wat zijn we heden blij” is de cd allereerst een feest van herkenning. Maar de leuke aanvulling met de meer onbekende liedjes zorgt voor de nodige afwisseling.

verjaardagsliedjes leuksteliedjes.nl

De illustraties in het boekje roepen met hun vrolijke kleuren en guitige uitstraling al meteen een feestelijke stemming op. Taarten met kaarsjes, kadootjes, slingers, vlaggen, confetti en feesthoedjes ontbreken niet.

De tekeningen zijn stuk voor stuk zeer geslaagde sfeerbeelden van hoe een kinderverjaardag “hoort te zijn” en zullen voor veel kinderen tot de verbeelding spreken.

De teksten van de 22 verjaardagsliedjes zijn over het algemeen lekker simpel van inhoud en bevatten vaak veel herhalingen. Daardoor zijn de liedjes ook voor jonge kinderen vrij gemakkelijk om mee te zingen. Het boekje is vooral geschikt voor kinderen tot 8 jaar.

Zelf kocht ik het het boek en de cd met verjaardagsliedjes van Kidsmarketeers voor de 6e verjaardag van mijn pleegzoon. En ik moet zeggen… het was een succes! Op zijn verjaardag kon de cd speler bij ons op repeat, want de jarige job kon er geen genoeg van krijgen.

Dit leuke boekje en de cd waren de aankoop dan ook meer dan waard. Want het leverde ons heel wat uurtjes non-stop feestmuziek op. En het leuke is, dat ik de liedjes aan het einde van de dag zelf ook nog niet eens zat was.

Zoek je een goed recept voor het organiseren van een kinderfeestje? Dan is het boekje “Verjaardagsliedjes” met de bijbehorende cd zeker een onmisbare smaakmaker. Een waardevolle bijdrage aan het ultieme verjaardagsgevoel en precies daarom een aanrader voor elke kinderverjaardag!

verjaardagsliedjes leuksteliedjes.nl

Koop bij bol.com

Jij wilt toch ook dat de verjaardag van jouw zoon of dochter nóg feestelijker wordt! Zorg er voor dat jouw kind zich heel speciaal voelt op zijn verjaardag en koop dan dit liedjesboek (inclusief cd) bij bol.com. En binnenkort  zingt jouw kind zelf alle 22 vrolijke liedjes mee.

 

 


 

link naar pagina met boekentips voor het organiseren van een kinderfeestje thuis

Over de schrijver
Reactie plaatsen