Printbaar kadopapier: last-minute een feestelijk kado
30 april 2015 

Printbaar kadopapier: last-minute een feestelijk kado

Inpakpapier… er zijn mensen die thuis minstens tien rollen op voorraad hebben liggen.

Maar er zijn er ook, die nog wel eens misgrijpen als ze op het laatste moment nog een kadootje in wil pakken. Is dat bij jou ook het geval? Geen paniek! Ik ga je uit de nood helpen met printbaar kadopapier!

Kom je er net voordat je zoon of dochter gaat vertrekken naar een kinderfeestje achter, dat je nog een inpakpapiertje nodig hebt om het kadootje netjes te verpakken? Vreselijk hè! Je kunt je zelf wel voor je kop slaan dat je daar niet eerder aan gedacht hebt. Maar die frustratie is nu verleden tijd, want ik heb hier de oplossing voor je! Een printbaar kadopapiertje!

Wat vind je van dit inpakpapier met poezenprint? Zijn de afbeeldingen van de katjes niet schattig?

printbaar kadopapier met poezen print

Het meisje waar ik dit kadopapier voor maakte, is een echte kattenfan. Door daar op in te spelen was het natuurlijk makkelijk om een heel persoonlijk inpakpapiertje te ontwerpen.

In eerste instantie lijkt het misschien saai, zo’n zwart printje op wit papier. Maar kom op… bekijk het eens van de creatieve kant! Zo’n zwart-wit poezenprintje is meer dan alleen een schattig inpakpapiertje. Het kan tegelijkertijd ook nog eens dienst doen als kleurplaat. Plak er met vrolijk gekleurde washitape wat kleurpotloden of stiften op en je hebt een super origineel kadootje!

kadootje met printbaar kadopapier met poezen print

Benieuwd naar de reactie? Ik heb het laatst zelf getest. Op het kinderfeestje waar mijn pleegzoon was uitgenodigd, werd het papier netjes opgevouwen en bewaard om later nog eens in te kleuren. Missie geslaagd dus!

Ben jij ook zo iemand die er op het laatste moment achter komt dat er geen inpakpapier meer in huis is? Of vind je het gewoon leuk om ook eens een kadootje in te pakken op deze manier?

Je kunt dit printbare kadopapier gratis downloaden en gebruiken. Als je je naam en e-mailadres invult, krijg je toegang tot de pdf-bestanden. Het papier is beschikbaar in A3 en A4 formaat. Heb je een groter formaat nodig? Dan plak je gewoon wat velletjes aan elkaar met vrolijk gekleurde washi-tape. Je kunt zoveel vellen printen als je nodig hebt.

download gratis printbaar kadopapier en maak last-minute een feestelijk kado

Als jij of de jarige een hekel hebben aan katten, is dit natuurlijk niet het meest geschikte kadopapier. Daarom is er ook nog een variant met raceauto’s. Misschien heb je daar meer aan.

kadootje met printbaar inpakpapier met raceauto print

Ook als dit kadopapier niet gebruikt wordt als kleurplaat, is het toch een leuke manier om snel nog even een kadootje op een feestelijke manier in te pakken. Printje maken, inpakken en versieren met wat kleurgerief. Wat potloodjes heeft iedereen wel in huis.

Het pakje ziet er vrolijk en verzorgd uit. En het lijkt zelfs of er meer tijd aan is besteed, dan bij een kadootje met een standaard inpakpapiertje. Niemand hoeft te weten dat jij er niet aan had gedacht om inpakpapier te kopen, toch?!

download gratis printbaar kadopapier en maak last-minute een feestelijk kado

Vond je dit een interessant artikel of ken je iemand die je blij kunt maken met deze kadopapiertjes? Dan mag je dit natuurlijk delen via sociale media!

Nog op zoek naar een leuk kado? Kijk eens in de Bol.com cadeauwinkel:

Cadeauwinkel

Over de schrijver
Micheline
Door

Micheline

op 22 May 2015

Ik vind ze allebei leuk Wouter. Het katjespapier heb ik gedownload en gebruikt om er één van de boekjes mee te verpakken voor de verjaardag van mijn kleindochter (8 jaar) die gek is op poezen (en op lezen). Het papier met de racewagen lijkt mij geschikt voor het verpakken van een cadeautje voor mijn kleinzoon die binnen enkele maanden verjaart. Hij wordt dan 11. Ben benieuwd naar wat jouw creativiteit op dat vlak nog allemaal in petto heeft. Veel succes nog. Gr. M.

Wouter
Door

Wouter

op 22 May 2015

Hoi Micheline, bedankt voor je enthousiaste reactie! Leuk om te horen dat je het kadopapier al gebruikt hebt. Was je kleindochter blij met haar kadootje? Hopelijk heeft ze een leuke verjaardag gehad!Er komen zeker nog leuke dingen aan hoor. Hou de website en nieuwsbrief goed in de gaten. Dan mis je zeker niks ;-)groetjes, Wouter

Reactie plaatsen