Page content

Over HELP! MIJN KIND IS JARIG

Ken je dat? De verjaardag van je kind komt dichterbij en tegelijkertijd neemt de stress toe over het organiseren van het kinderfeestje. Wat voor cadeau ga ik geven? Hoe versier ik het huis? Welke taart ga ik bakken of kopen? Wat gaan we trakteren op school? Wie komt er op het kinderfeestje? Versturen we de uitnodigingen wel op tijd? En vooral… wat gaan we doen om er een geslaagd feestje van te maken?

Wouter van der Haven | Help! Mijn Kind Is JarigHELP! MIJN KIND IS JARIG      

Zelf dacht ik dit voor het eerst, een paar maanden nadat ons pleegkind bij mij en mijn man in huis was komen wonen. Zijn vijfde verjaardag naderde met snelle stappen. Hij zat net op een nieuwe school en het was nog niet echt duidelijk wie zijn vriendjes waren. “Misschien is een kinderfeestje dit jaar nog niet nodig”, stelde ik mezelf gerust. Maar ondertussen begon ik wel op internet te zoeken naar informatie over kinderfeestjes. Gewoon om alvast wat inspiratie op te doen, voor het geval hij er toch over zou beginnen.

Wat me tijdens mijn zoektocht opviel was dat er her en der veel leuke ideeën te vinden zijn. Maar alle info stond heel erg verspreid. En eigenlijk was er niet zo snel een pasklaar antwoord te vinden op al mijn vragen over het organiseren van een geslaagd kinderfeestje bij me thuis.

Kun je ook een beetje hulp gebruiken?

Ongetwijfeld zijn er veel meer ouders van jonge kinderen die met dezelfde vragen rondlopen. Ouders die nog geen ervaring hebben met het organiseren van een kinderfeestje. Ouders die weinig tijd hebben om alles zelf te regelen. Ouders die hun kind een geweldig feestje willen geven, maar dat wel betaalbaar willen houden. Ouders die gewoon wat inspiratie nodig hebben.

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die zijn zoon of dochter een onvergetelijk verjaardagpartijtje gunt. Een feestje waar de jarige én de vriendjes voluit van genieten. En als het even meezit een feestje waar je kind een fantastische jeugdherinnering aan overhoudt.

Ik help je graag op weg naar een geslaagd kinderfeestje

Om al die andere ouders wat te helpen, heb ik besloten om informatie over “kinderfeestjes bij je thuis” te gaan verzamelen en te delen via deze website. Ik hoop dat jij er ook wat aan hebt. Dat ik je op weg kan helpen naar een geslaagd feestje voor jouw jarige kind.

Hartelijke groet,

handtekening wouter

Wouter van der Haven