Kleurrijke slingers om zelf te maken van verfkleurstaaltjes
17 november 2014 

Kleurrijke slingers om zelf te maken van verfkleurstaaltjes

Als je een kinderfeestje organiseert voor je jarige zoon of dochter, is het natuurlijk de bedoeling dat alles er lekker feestelijk uitziet. Met een paar leuke slingers en ballonnen, wordt je huis al snel een gezellige party-locatie.

Vrolijk gekleurde slingers kun je heel makkelijk zelf maken. Met materialen waar je in eerste instantie niet direct aan denkt. Ik ga de komende weken een aantal geweldige ideeën met je delen. Vandaag deel 1: aan de slag met verfkleurstaaltjes.

Hoe lang is het geleden dat jij je huis hebt geverfd? En vond je het ook zo moeilijk om de juiste kleur te bepalen? Voor veel mensen is dat een probleem. Eindeloos dubben en zoeken naar mooie kleurencombinaties. Toch nog maar een keer naar de verfspecialist of bouwmarkt om nog wat kleurstaaltjes te halen.

Elk verfmerk heeft zijn eigen kleurenstaaltjes. En daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Voordat een nieuwe kleur daadwerkelijk op de muur verschijnt, zijn er vaak al heel wat staaltjes in huis gehaald. En wat gebeurt er met die kleurenstaaltjes als de verfklus geklaard is? Meestal verdwijnen ze bij het oud papier.

Zonde! Want je kunt er prachtige feestversiering mee maken.

Hang de strookjes simpelweg naast elkaar of knip er mooie vormen uit. Een kleurrijk en vrolijk effect is verzekerd! Hieronder een paar inspirerende voorbeelden:

verfstaal slinger 1verfstaal slinger 2verfstaal slinger 3verfstaal slinger 4verfstaal slinger 5verfstaal slinger 6verfstaal slinger 7verfstaal slinger 8

Ben je niet zo creatief? Heb je geen oude kleurstaaltjes in huis? Of zie je het niet zitten om de stalenwand in de dichtstbijzijnde bouwmarkt te plunderen? Dan kun je natuurlijk ook kleurrijke slingers kopen bij de partyshop.

Via onderstaande banner kom je direct terecht op het ruime assortiment slingers bij feestwinkel Partydog:


Over de schrijver
Reactie plaatsen