Kleurrijke slingers om zelf te maken van rietjes
28 november 2014 

Kleurrijke slingers om zelf te maken van rietjes

Voor het verjaardagsfeestje van je kind wil je natuurlijk dat alles er tiptop uitziet. Waarschijnlijk haal je van alles in huis voor een feestelijk aangeklede tafel. Een vrolijk tafelkleed. Leuke bordjes en bekers. En bijbehorende servetten en rietjes om het geheel af te maken.

Daarnaast zijn slingers onmisbaar als sfeervolle feestversiering. Vorige week heb ik al laten zien dat je zelf kleurrijke slingers kunt maken van verfkleurstaaltjes. Vandaag laat ik je weer wat super originele zelfmaak-ideeën zien. Deze keer met rietjes.

Dacht je dat rietjes alleen dienen om door te drinken? Of om wat kleur te geven aan de feestdis? Echt niet! Je kunt ze op veel verschillende manieren samen binden en er zo super vrolijke slingers van maken. En komt dat even goed uit… die rietjes had je toch al in huis.

Doe-het-zelf slingers van materiaal waar je niet zo snel aan zou denken, geven als vanzelf een heel origineel effect. En doordat rietjes in allerlei kleuren te verkrijgen zijn is het creëren van een feestelijke uitstraling met vrolijke kleurencombinaties kinderspel.

Kijk maar eens naar de voorbeelden die ik op internet heb gevonden…

rietjes slinger 1rietjes slinger 2rietjes slinger 3rietjes slinger 4rietjes slinger 5rietjes slinger 6rietjes slinger 7rietjes slinger 8

 

Krijg jij ook zo’n zin om aan de slag te gaan als je deze foto’s ziet? Ga er lekker voor zitten met een lekker kopje koffie of thee en maak je eigen feestversiering met deze originele en inspirerende ideeën voor doe-het-zelf slingers. Zeker weten dat het er straks super gezellig en feestelijk uitziet op het kinderfeestje van jouw kind.

Als jij je zelfgemaakte slingers wil delen, kan dat. Graag zelfs, want extra inspiratie is altijd welkom! Je foto’s kun je posten op onze facebookpagina of naar me toesturen via pinterest. Dan plaats ik ze op het bord feestversiering.

Ben je niet zo creatief, heb je geen tijd of zie je al dat gefröbel niet zitten? Maar wil je toch een vrolijke, kleurrijke versiering op het feestje van jouw kind?

Dan kun je natuurlijk ook gewoon terecht bij de partyshop. Via onderstaande banner kom je direct terecht bij feestwinkel Partydog, waar een ruim assortiment slingers verkrijgbaar is. Gegarandeerd dat je hier iets leuks kan vinden voor jouw kinderfeestje.

Over de schrijver
Reactie plaatsen