Kleurrijke slingers om zelf te maken van cupcakevormpjes
08 december 2014 

Kleurrijke slingers om zelf te maken van cupcakevormpjes

In de afgelopen weken heb ik al wat creatieve ideeën laten zien voor kleurrijke doe-het-zelf slingers. Ben je al gestart om originele feestversiering te maken voor de verjaardag van je kind?

Hopelijk heb je de smaak te pakken! Want ik ben weer wat leuke ideeën tegengekomen op internet. Vandaag kun je aan de slag met al weer een verrassend materiaal om zelf de meest fantastische slingers te fabriceren: bakvormpjes voor cupcakes.

Het maken van cupcakes is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Honderd-en-één smaken en vormen zijn mogelijk. En het zijn ideale gebakjes voor een kinderfeestje, omdat voor elk thema wel een bijpassende cupcake te bedenken is. Op dit blog en via de pinterest-pagina van HELP! MIJN KIND IS JARIG!  zullen regelmatig leuke voorbeelden van cupcakes voorbij blijven komen.

De bakvormpjes voor cupcakes hebben natuurlijk al een functie als feestversiering. Ze brengen kleur aan de feesttafel en zijn in ontelbare vrolijke kleurtjes en motieven verkrijgbaar. Meestal zijn er ook bijpassende feestartikelen als bekers, bordjes en servetten beschikbaar.  Maar waar je in eerste instantie niet aan zou denken, is dat de cupcakevormpjes ook erg geschikt zijn om vrolijk gekleurde slingers van te maken.

Kijk maar eens mee naar de inspirerende voorbeelden van fleurige doe-het-zelf slingers die ik voor je gespot heb:

cupcake slinger 1cupcake slinger 2cupcake slinger 3cupcake slinger 4cupcake slinger 5cupcake slinger 7 cupcake slinger  6cupcake slinger 7cupcake slinger met lichtjes

Heb je zin gekregen om zelf aan de slag te gaan en vrolijk gekleurde slingers te maken voor de verjaardag van jouw zoon of dochter? Leuk! Ik hoop dat ik je met mijn blog heb kunnen inspireren.

Ik ben benieuwd welke prachtige creaties jij weet te maken met bakvormpjes voor cupcakes, rietjes of verfkleurstaaltjes. Of misschien heb je zelf nog wel een origineel idee of verrassend materiaal gevonden om vrolijke slingers te maken! Het zou leuk zijn als je een fotootje van je zelf gemaakte slingers met ons wilt delen. Laat gerust een bericht achter via onderstaand reactieformulier of post je foto’s op onze facebook pagina.

Ben je zelf niet zo creatief, heb je te weinig tijd of zie je het gewoon niet zo zitten om je eigen slingers te maken? Of ben je een echte hobby-bakker en gebruik je de bakvormpjes liever waarvoor ze bedoeld zijn? Dan kun je ook hele leuke slingers kopen in de partyshop.

Als je nog versiering nodig hebt om het kinderfeestje van je zoon of dochter op te fleuren, kijk dan eens bij feestwinkel Partydog. Een groot assortiment slingers vindt je door op onderstaande banner te klikken:

Over de schrijver
Reactie plaatsen