Page content

Jarige Job

“Wist je dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. De stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.”

verjaardagsbox stichting Jarige Job

Help! Mijn kind is jarig! steunt Jarige Job

Help! Mijn kind is jarig! wil het initiatief van stichting Jarige Job graag bij jou onder de aandacht brengen. Want als ik zeg dat élk kind een leuk verjaardagsfeestje verdient, zal je dat waarschijnlijk met me eens zijn. Zeker als je net hebt gezien hoe jouw kind heeft genoten van zijn of haar feestje.

Misschien heb je op deze website een paar tips en ideeën gevonden, die je hebben geholpen bij het organiseren van een geslaagd kinderfeestje voor jouw eigen zoon of dochter. Als dat zo is wil ik je graag vragen om ook even stil te staan bij de kinderen voor wie een feestje niet is weggelegd.

logo Jarige JobHelp jij ook?

Ik hoop van harte dat je wilt helpen om ook andere kinderen een fijne verjaardag te bezorgen!

Een donatie aan Jarige Job kun je overmaken naar Rabo rekening: NL26RABO0108748227 t.a.v. Stichting Jarige Job Rotterdam. Of doneer direct online via de website van Jarige Job.

Met € 35,- wordt de verjaardag van 1 kind al een feestdag!

Meer info over Jarige Job?

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jarige Job.

 

Comment Section

0 reacties op “Jarige Job

Plaats een reactie


*