Gratis feesthoedje voor Oud en Nieuw
29 december 2015 

Gratis feesthoedje voor Oud en Nieuw

Nu Oud en Nieuw weer voor de deur staat vragen veel ouders zich af hoe je er met kinderen een gezellige avond van kunt maken. Want het wachten duurt soms eindeloos totdat het 12 uur is. Met het versieren van deze gratis Oud en Nieuw feesthoedjes vliegt de avond voorbij. En die leuke zelfgemaakte hoedjes verhogen natuurlijk ook de feestvreugde.

Het jaar 2015 is al weer bijna ten einde. Hopelijk heeft het jou veel goeds gebracht.

Misschien heb je het afgelopen jaar wel een onvergetelijk kinderfeestje voor jouw jarige zoon of dochter georganiseerd. Leuk om op terug te kijken!

Donderdag is het oudejaarsavond en dus tijd om het jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar knallend in te gaan. Blijven jouw kinderen op tot 12 uur? Dat kan dan wel eens een hele lange avond worden.

Om oudejaarsavond ook met kinderen extra gezellig én feestelijk te maken heb ik een leuk feesthoedje gemaakt voor Oud en Nieuw. Want bij Help! Mijn Kind Is Jarig houden we nu eenmaal van feestjes met kids.

maak je eigen oud en nieuw feesthoedje met de gratis sjabloon van Help! Mijn Kind Is Jarig

Zie het als een nieuwjaarskadootje van Help! Mijn Kind Is Jarig. Je kunt de sjabloon hieronder gratis downloaden en zo vaak als je wilt printen.

Template not found..

Als je de sjabloon hebt gedownload en geprint op stevig papier, kunnen alle kleine én grote feestvierders hun eigen oud en nieuw feestmuts inkleuren en verder versieren. Ik ben benieuwd wie bij jullie het mooiste feesthoedje maakt!

Maak je eigen feesthoedjes voor Oud en Nieuw met de gratis sjabloon van Help! Mijn Kind Is Jarig

Ikzelf heb er fluohoedjes van gemaakt, maar elke andere kleur kan natuurlijk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van glanzend goud en glimmend zilver? Ook feestelijk toch?! Een beetje glamour en glitter past wel bij Oud en Nieuw. Je hebt dan in elk geval een glansrijk begin van 2016!

Hopelijk hebben jullie met deze feesthoedjes een geweldige oudejaarsavond en wordt het een écht knalfeest!

Is het niet helemaal duidelijk hoe je het feesthoedje in elkaar moet zetten? Via deze link vind je een uitgebreide stap-voor-stap werkbeschrijving voor het maken van een feesthoedje.

Doe ook mee aan de Oud en Nieuw feesthoedjes wedstrijd!

Deze wedstrijd liep tot 6 januari 2016 en is dus inmiddels afgelopen, maar je kunt de Oud en Nieuw feesthoedjes natuurlijk nog gewoon downloaden voor volgend jaar. 

Als jouw kind(eren) lekker aan de slag gaan en een prachtige creatie maken met deze Oud-en-Nieuw-feesthoedjes-printable, kan jouw kind ook nog eens een super feestelijke prijs winnen.

Dus ga snel aan de slag. Zet een fantastische feesthoed in elkaar en maak een foto van het kunstwerk. Of van het feest waar de feestbeesten vol trots hun zelfgemaakte feestmuts dragen. Die foto kun je plaatsen op de facebookpagina van Help! Mijn Kind Is Jarig. Doe dat als reactie op het facebookbericht over de Oud en Nieuw feesthoedjes (dit is het bericht bovenaan de pagina).

Maak het leukste Oud en Nieuw feesthoedje en win een fles heerlijke kinderbubbels

Vervolgens vraag je al je vrienden om te stemmen op het feesthoedje van jouw kind. Ze kunnen dat simpel doen door jouw foto of bericht te liken. Reageren en delen mag natuurlijk. Hiermee breng je de wedstrijd én jouw creatie extra onder de aandacht. Maar alleen de likes op www.facebook.com/helpmijnkindisjarig tellen mee voor de wedstrijd (en dus niet de likes op gedeelde berichten).

De wedstijd loopt tot 6 januari. Degene die op dat moment de meeste likes heeft voor zijn of haar feesthoedje wint een fles heerlijke kinderchampagne. Om nog eens extra te kunnen proosten op het nieuwe jaar.

De wedstrijd is al begonnen. Hoe sneller jij je feesthoedje op de facebookpagina van Help! Mijn Kind Is Jarig plaatst, hoe meer tijd heb je om likes te verzamelen. Ga dus maar snel van start.

Veel plezier met het maken van jullie eigen feesthoedjes. En heel veel succes met de wedstrijd.

Maar het belangrijkste: allemaal een geweldige jaarwisseling en een fantastisch 2016!

Over de schrijver
Reactie plaatsen