Een foto uitnodiging? Super persoonlijk én zo gepiept met stoepkrijt en camera
24 november 2014 

Een foto uitnodiging? Super persoonlijk én zo gepiept met stoepkrijt en camera

Uitnodigingen voor een kinderfeestje kun je tegenwoordig overal kopen. Bij kantoorboekhandels, speelgoedwinkels, warenhuizen, drogisterijen, discounters en zelfs bij supermarkten.

Je vindt ze in allerlei soorten en maten, maar het leukste is het natuurlijk om een persoonlijke uitnodiging te versturen. Met stoepkrijt en een fotocamera is het een koud kunstje om een originele foto uitnodiging te maken.

Heb  jij wel eens gedacht aan een foto uitnodiging? Eigenlijk is het heel simpel om te maken, maar het geeft echt een geweldig effect. Het is super origineel én persoonlijker kan niet. Het is immers de jarige Job of Jet zelf die aan het poseren slaat. Op internet kwam ik een paar leuke voorbeelden tegen van uitnodigingen in de vorm van foto’s. Die wil ik je zeker niet onthouden.

foto uitnodiging idee 1foto uitnodiging idee 2foto uitnodiging idee 4

Als je een themafeestje wilt organiseren, is het leuk als je de uitnodiging af weet te stemmen op het gekozen thema. Heb je eenmaal een thema gekozen, dan is het waarschijnlijk al een stuk makkelijker om te bepalen wat je wil gaan tekenen. Helemaal leuk wordt het als aanstaande jarige al vast in de juiste stijl verkleed is tijdens het poseren. Grote kans dat de vriendjes die de uitnodiging ontvangen, meteen zin hebben in het feestje en al snel in een vrolijke feeststemming komen.

Om wat inspiratie op te doen, vind je hieronder wat voorbeelden voor de thema’s olympische spelen, vlinders, superhelden, detectives, dino’s en free riders:

foto uitnodiging thema 1 olympische spelenfoto uitnodiging thema 2 vlindersfoto uitnodiging thema 3 superheldenfoto uitnodiging thema 4 politiefoto uitnodiging thema 5 dinosfoto uitnodiging thema 6 freeride

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf zo’n coole of schattige foto uitnodiging ontwerpen? Koop een doosje stoepkrijt en ga (samen met je kind) aan de slag om een prachtige tekening te maken. Grijp vervolgens je camera en laat je zoon of dochter eens goed poseren. De jarige in spe is vast een geweldig model!

Als je de foto uitnodigingen ontwerpt en laat ontwikkelen via internet, heb je ze binnen een paar dagen in huis. Nog even versturen en het feest kan beginnen!

curved_arrow

snel en professioneel een foto-uitnodiging maken?

 20% korting op alle Foto-wenskaarten van Pixum.

Heb je zelf zo’n originele foto uitnodiging gemaakt en ben je trots op je creatie? Dan kun je hem natuurlijk delen via de facebook pagina van HELP! MIJN KIND IS JARIG.

Over de schrijver
Reactie plaatsen