Cupcakes voor themafeestjes

Cupcakes zijn al enkele jaren mateloos populair. En terecht! Ze zijn makkelijk thuis te maken. En het is gezellig om dit samen met je kind te doen. Bovendien zijn ze op allerlei manieren en in ontelbare kleuren te versieren.

Cupcakes zijn ideaal voor een kinderfeestje. Welk thema je ook kiest voor het feest, er is altijd wel een leuke cupcake bij te maken.

Heb je zin om eens lekker zelf aan het bakken te slaan? Maar weet je niet hoe je cupcakes moet maken? In de kennisbank op deze website staat onder het kopje feestrecepten een basisrecept voor het maken van cupcakes. Je hoeft echt geen bakkerstalent te zijn. Het is erg simpel.

Als je voor de eerste keer cupcakes gaat maken, raad ik je aan om het te houden bij een makkelijke versiering. Een vrolijk gekleurd glazuurlaagje ziet er al feestelijk uit.

Zijn de cupcakes de eerste keer goed gelukt en smaakten ze naar meer? Of heb je al wat langer ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging op cupcake-gebied? Ga dan eens experimenteren met verschillende smaken en versieringen (toppings). Of leef je uit met creaties in een bepaald thema. Met een beetje fantasie kun je er echte kunstwerkjes van maken.

Organiseer je binnenkort een themafeestje voor je kind en ben je op zoek naar wat inspiratie? Dan heb ik hier al vast wat voorbeelden, gespot op internet:

cupcakes thema circuscupcakes thema cowboys en indianencupcakes thema kabouterscupcakes thema raceauto'scupcakes thema prinsessencupcakes thema bouwvakkerscupcakes thema lieveheersbeesjescupcakes thema ridderscupcakes thema piratencupcakes thema manegecupcakes thema safaricupcakes thema sport

Ik heb het gehouden bij 12 aansprekende thema’s voor kinderfeestjes. Maar voor ieder ander thema,  zijn er gegarandeerd ook leuke voorbeelden te vinden. Het internet staat er vol mee. Op de pinterest pagina van HELP MIJN KIND IS JARIG heb ik een bord over cupcakes. Neem daar ook gerust eens een kijkje.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen